Hoe bekomt u de softwarepremie voor 2017?

2019-01-10 11:51

Het  Riziv attest hiervoor kan u vanaf de tweede week van Januari 2019 opvragen via het hoofdprogramma van Care-Ace. Volg volgende procedure. Aanvragen per post of mail worden niet meer aanvaard.

Zorg dat u de laatste versie van Care-Ace heeft gedownload.

Ga naar Hoofdmenu>Facturatie>Magneetdrager.

Klik bovenaan links op de knop Jaaroverzicht. Indien je een foutief jaartal hebt ingevuld, zal je een foutmelding krijgen. Kies dan 2018. Er verschijnt een lijst van verpleegkundigen. Elke verpleegkundige in de groep die in 2018 een minimumactiviteit van 33.000€ (totaal van de inkomsten over eventueel verschillende praktijken) heeft uitgevoerd, heeft recht op de premie.

Als je meerdere verpleegkundigen wil selecteren uit de lijst, kan je deze gewoon aanvinken. Klik daarna onderaan op Afdrukvoorbeeld om de gegevens te controleren en daarna op Attest versturen. De attesten worden naar ons verstuurd op die manier, zodanig dat wij ze kunnen afdrukken en ondertekend terug bezorgen aan u via post.

Attesten moeten door elke verpleegkundige zelf voor 1 April 2019 naar het RIZIV worden opgestuurd. Het adres is in Hasselt en kan je op het attest terug vinden.

Er wordt een kost gerekend van 10€ per attest voor administratie en handelingskosten. Dit bedrag zal u terug vinden via de kwartaalfacturatie.

Gemiddelde beoordeling: 5 (2 Stemmen)