Wat als mijn tablet het niet doet en ik kan geen eID inlezen?

Bij een technische storing van je tablet, kan je achteraf de bezoeken manueel registreren in het hoofdprogramma.

Bij de bezoekenafhandeling ga je onderaan naar Beheer losse inlezingen. Dan geef je de huidige maand in bovenaan en drukt op Opzoeken. Dan druk je op de knop Manuele invoer en begin je de rijksregisternummers van de patiënten telkens over te typen in het daarvoor voorziene invulveldje. Als reden geef je aan panne informaticasysteem. Druk telkens op Volgende totdat je geen vakje meer te zien krijgt.