Wat moet ik doen om ecocheques te kunnen aanvaarden?

Om ecocheques te kunnen aanvaarden dient u contracten af te sluiten per ecocheque-leverancier. Deze contracten kunnen online worden aangevraagd.

Momenteel zijn er 3 ecocheque leveranciers op de Belgische markt actief.

Klik op onderstaande links om rechtstreeks naar het desbetreffende aanvraagformulier te gaan:

Edenred

Aanvaard Ticket EcoCheque (aanvraagformulier)

Monizze

Aanvaard Monizze (aanvraagformulier)

Sodexo

Aanvaard de papieren Eco Pass (info - aanvraagformulier)
Aanvaard de elektronische Eco Pass (info - aanvraagformulier)