Wat als een toilet wordt aangepast bijvoorbeeld van forfait A naar B?

Ga in het tabblad bezoeken in de patiëntenfiche de bezoeken eerst terug uitvinken die betrekking hebben op dit toilet.

Ga dan naar voorschriften en kijk goed na vanaf welke datum de forfait moet worden aangepast. Druk op opnieuw verwerken en ok.

Nu zullen in de bezoeken ook de toiletten aangepast zijn naar de correcte forfait. Vink de bezoeken terug aan die reeds gedaan werden.