Hoe weet ik of alles correct verloopt bij de import van producten?

Na het voltooien van de import krijgt u een geautomatiseerde email met een samenvatting van het automatische import proces met als onderwerp '{uw_firmanaam} Products Import Report'. Wanneer u deze email opent ziet u een hoofdtitel staan. Deze kan 2 verschillende boodschappen bevatten:

• 'Import process completed!'

De import procedure werd succesvol beëindigd en onder de titel ziet u gedetailleerde informatie over de import procedure 'Detailed information:'.

Aan de rechterzijde ziet u 2 rode icoontjes met daarnaast telkens de tekst 'Skipped:'. De eerste heeft betrekking op de import van de producten en de tweede op de afbeeldingen.

Indien beiden een '0' aangeven is alles correct verlopen. Indien er een ander getal staat wil dit zeggen dat er respectievelijk zoveel producten of afbeelding niet zijn geïmporteerd. U ziet dan telkens naast het aantal een 'Open log'-link staan. Indien u hierop klikt krijgt u een lijst van de fouten die zijn voorgekomen tijdens het import proces.

Voor de producten krijgt u een lijst met de productnaam 'product_name' en de foutmelding 'error'.

Voor de afbeeldingen krijgt u een lijst met de foutmelding 'error' en de afbeeldingslocatie 'image_url'.

Gelieve de nodige aanpassingen te doen in PYA om deze foutmeldingen te vermijden bij de volgende import.

• 'Import process failed!'

Onder de titel ziet u de foutmelding 'Error:'

• 'Other import is running now. Please wait until it will finish.'
      Deze import kan niet worden gestart omdat er nog een andere import aan de gang is.
      Probeer de import opnieuw te starten nadat u een gelijkaardige email hebt ontvangen na de beëindiging van de lopende import procedure.