P1120

Overzicht

Opzoeken klanten

U kan klanten opzoeken aan de hand van Nummer, Naam, Alfa-code, BTW-nummer of Postcode. Hiervoor klikt u eerst op de kolomhoofding van de kolom waarin u wil zoeken en begint u uw zoekstring in te typen naast 'Zoeken volgens ...' en daarna klikt u op 'Zoeken'.

Lijst met alle klanten. Van de klanten worden hier Nummer, Naam, Alfa-code, BTW-nummer, Postcode, Gemeente, Adres, Land, Telefoon1, Telefoon2, Fax, GSM, Type klant, E-mail, Website, Bankrekening en Contactpersoon getoond.

Contactpersonen

Waneer u bovenaan een klant selecteert ziet u onderaan een lijst met alle contactpersonen van deze klant. Van de contactpersonen worden hier Naam, Functie, Telefoon, GSM, Fax, E-mail, Adres, Postcode en Gemeente getoond.

Klantenstaat

Door op de knop 'Klantenstaat' te klikken krijgt u een volledige lijst van verrichtingen van de klant, idem zoals in Beheer klanten P1110 > 'Statistieken'-tabblad.