P1140

Klantenetiketten kunnen worden afgedrukt om uw mailings, facturen, e.d. te verzenden.
De layout van de etiketten kan worden opgemaakt in Opmaak documenten P9510.

Sorteervolgorde

Sorteer op Klantnummer, Klantnaam, Postcode + Klantnummer, Postcode + Klantnaam, Vertegenwoordiger + Klantnummer, Vertegenwoordiger + Klantnaam, Klanttype + Klantnummer of Klanttype + Klantnaam.

Selectiecriteria

Filter de klanten op basis van Postcode, Vertegenwoordiger, Klanttype, Nummer of Naam.
Voor elk van deze velden kan een onder- en bovengrens worden ingesteld. Indien er geen onder- of bovengrens wordt ingesteld worden alle klanten afgedrukt.

Layout

• Type - Selecteer een etiket layout door eerst op het selectie-icoontje te klikken en daarna in uw Verkennerlijst in de map PYA/pya_docs/ de gewenste layout te selecteren
  • Rapport definitie

- Via deze knop kan u de instellingen van de geselecteerde etiket layout aanpassen

Toevoegen of aanpassen van layouts

Om een tekstkader toe te voegen of aan te passen kiest u een variabel uit de boomstructuur met gegevens.
    Om het tekstkader te positioneren sleept u het naar de gewenste plaats.

Neem steeds een kopie van het bestand alvorens u het wijzigt.
    Om te een bestand te kopiëren klik op de bestandsnaam met de rechter muisknop. Klik vervolgens 'kopie', en vervolgens 'nieuw'.

• Vast aantal - Aantal af te drukken etiketten
  • Aantal etiketten overslaan - Indien u bladen met etiketten afdrukt maar er zijn reeds een aantal etiketten van het eerste blad afgedrukt dan kan u hier het aantal etiketten invullen die al zijn afgedrukt op het eerste blad

Printer

Standaard wordt hier de Default printer ingesteld maar u kan ook een andere printer selecteren.