P1170

Overzicht

Overzicht van de artikels in consignatie bij klanten.

Stock bijhouden

Als de parameter 'Stock bijhouden' is aangevinkt, dan zijn de bewegingen van de artikels in consignatie ook zichtbaar in Beheer artikels P1411.

De artikels in consignatie bij klanten kunnen hier opgevraagd worden door te filteren op Klantnummer of Klantnaam.

Klantendetails

• Nummer - Filter op klantnummer
  • Naam - Filter op voornaam en naam of firmanaam van de klant
  • Adres - Straat en huisnummer van de klant
  • BTW - BTW-nummer van de zelfstandige klant of firma
  • Telefoon - Telefoonnummer van de klant

Artikels

• Lijn - Lijnnummer
  • Datum - Datum waarop de goederen in consignatie gegeven zijn.
    Standaard wordt de huidige datum ingevuld maar deze kan aangepast worden.
  • Filiaal - Het filiaal van waaruit het artikel in consignatie wordt gegeven
  • Artikel - Artikelnummer van het in consignatie gegeven artikel.
    Artikels moeten vooraf worden toegevoegd in Beheer artikels P1411 of Beheer Artikels Textiel T1411.
  • Omschrijving - Omschrijving van het in consignatie gegeven artikel
  • Prijs - Verkoopprijs van het in consignatie gegeven artikel
  • Geleverd - Het aantal artikels geleverd in consignatie.
    Dit aantal wordt in de voorraad opgenomen als 'Artikels in demo'.
  • Bijkomende info over een geselecteerd artikel:
    • Eenheid in - Totaal aantal artikels in voorraad
    • Eenheid uit - Totaal aantal artikels in consignatie gegeven
    • Aant/Verp. In - Aantal artikels per verpakking
    • Aant/Verp. Uit - Aantal artikels per verpakking in consignatie gegeven
    • Barcode - Barcode van het artikel
    • Locatie - Locatie van het artikel in het magazijn of de voorraadruimte
    • Stock - Huidige beschikbare voorraad, rekening houdend met het aantal artikels consignatie gegeven (afgetrokken)

Klantenstaat

Door op de knop 'Klantenstaat' te klikken krijgt u de boekhoudkundige staat van de klant.

Statistieken

Door op de knop 'Statistieken' te klikken krijgt u de aankoophistoriek van de klant te zien.

Serienummers

Door op de knop 'Serienummers' te klikken krijgt u de mogelijkheid om op te zoeken bij welke klant een artikel met een bepaald serienummer zich bevindt.

Denso scanner

Door op de knop 'Denso scanner' te klikken kan u artikelen aan de consignatielijst toevoegen door hun barcode te scannen.

Afdrukken